Om mig/Über Mich

I oktober 2006 stod jag på flygplatsen Köln-Bonn på väg till Arlanda och hela min kunskap om Sverige fanns bara i guideboken jag höll i handen. I Tyskland hade jag just träffat svensken som skulle bli mannen i mitt liv. 2010 följde jag kärleken norrut och flyttade till Uppland i Sverige. Nu bor vi på en gård mitt i skogen och jag uppskattar livet på landsbygden bara mer och mer. Här finns allt som behövs för ett hälsosamt liv, inom mig och dig och runt knuten.

Vi har otroligt nyttiga växter, några som sprider sig själv och andra som är mer planerade. På sidan naturkraftuppland.se kan du se vilka skatter vi har och vad man kan göra med dem.

Svensk-tysk historia har inspirerat mig ända sedan jag har flyttat till Sverige. Den passionen följde jag och utbildade mig till Guide i Uppland, med specialisering på de uppländska Vallonbruken och Uppsala Domkyrka.

Jag gillar att röra på mig och helst så naturligt som möjligt. 2019 kom jag i kontakt med Frigörande Dans i Sverige och har 2022 utbildat mig till Dansinspiratör för Frigörande Dans/Freeing Dance.

Välkommen till min sida!